5 Aankoopadviezen

We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft rondom het aankopen van maatwerk merchandis. Daarom geven wij u graag de 5 belangrijkste aankoopadviezen. Zodat u goed geïnformeerd aan uw merchandise project kunt beginnen.

Doelgroep

Breng bij de aanschaf van merchandise altijd goed uw doelgroep in kaart. De juiste keuze in artikelen zorgt voor een optimale omzet en voorkomt dat u met voorraden blijft zitten.

Aantallen

Denk goed na over de te bestellen aantallen. Grotere aantallen zijn altijd goedkoper maar u wilt natuurlijk ook voorkomen dat u met incourante voorraden komt te zitten. We adviseren u graag hierbij.

Design

Een goed design is voor veel producten van groot belang. Indien nodig kunnen we u assisteren bij het maken van een design.

Samples

Vraag altijd om productsamples. Op deze wijze kunt u de kwaliteit zelf ervaren en uittesten.

Kies voor kwaliteit

Kies bij de aanschaf van merchandise altijd oor kwaliteit. Uiteraard kunt u een product van goede kwaliteit beter verkopen maar ook wanneer u het artikel weggeeft wilt u natuurlijk wel dat de ontvanger ook echt plezier beleefd aan het cadeau. Bij Ollyfant tonen we u graag aan dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.